December 27, 2009

Bukan nak sangat tapi terpakse...

Dah basi sebenonye mende ni tapi oleh kerane aku dah lame x berblog dsebabkan cbuk dan kekadang tu buat2 cbuk,hahaha... So sekarang baru n3 ni berjaye dkuarkan,hehe...

Citenye gini,sebelum ni aku gune tepon nokia ni. Tepon ni memang best pade akulaa,orang lain yang dah penah gune dan kate x best tu aku xtaulaa,atas masing2laa kan. Ikutkan aku malas dah nak main jap tukar,jap tukar macam dulu. Yang ni kirenye nak gune sampai bile2laa tapi pade satu petang sebelum balik keje,mase aku duk sembang ngan member,tepon ni duk kat tangan x semene2 terjatuh. Pendek cite lepas jatuh tu terus segale memory kat dalam die ilang. Sebelum2 ni pun dah biase jatuh tapi ok je,mungkin jatuh kali ni terhempas teruk sangat kot,huhuhu... Sayangnye sebab dalam tepon tu aku simpan segale maklumat/hutang topup so nak x nak aku terpakse beli tepon baru. Dan yang menjadi sasaran aku seterusnye........

Ni die.....N5800 XpressMusic. Lagi best dari yang sebelum ni,hehe... Insyaallah kali ni aku akan jage sebaik mungkin...

1 comment:

xiiinam said...

Tahniah dapat gajet baru!




Saya guna NokiaE90. Baru dua bulan guna, ada panggilan masuk masa tengah mop lantai. Terpercik 'Ajax'.....terus LCD padam...
Hantar balik pada company.....jawapan tak ada insurans untuk terma 'dimasuki cecair!'. Kenalah bayar mahal untuk baiki.


Sekarang dah hampir setahun usianya....jadi teman setia sepanjang hari yang kena ditatang bagai minyak penuh!