January 13, 2010

Lame dah x kene ni...

Dah lama aku rase tak dapat TAG so thanx to my darling cuz sudi tag diriku ini...

1) First time jumpa with your honey bila and kat mana?
Aku jumpa sayang aku ni kat tempat keje lame aku iaitu di Hotel MS Garden pada tahun 1997 ihiks..

2) Loves at first sight?
Nak kate cinte pandang pertame x jugak kot sebab sape2 pun sebelum bercinte mane boleh skali pandang,sekurang2nye 2,3 kali pandang kan,huahuahua....

3) Who is he when the first time you met him?
Same keje hotel ngan akulaa tapi die bahgian lain aku bahgian lain...

4) How long it takes for him to ask you out for a date?
Aku ni kan gentleman,mane boleh tunggu lame2,hahaha...

5) First place dating?
Kat Swiss Garden Hotel kot,huahuahua....Xdelaa,kat Kfc atau McD rasenye,biaselaa mule2 bercinte kan,hehe...

6) How u proposed?
Aku ni bukannye pandai nak susun ayat bunge2,cakap lebih kurang je pastu jalan....ihiks.

7) Special date with your honey?
Tentulah 4 Oktober 2002 coz malam tu aku dengan gagah perkasenye berjabat tangan dengan tok kadi dan Alhamdulillah sah sebagai suami kepade isteriku dengan skali lafaz,huhu...
8) Changes that he asked you to do?
Aku pilihan terbaik die so rasenye xde yang perlu di ubah kot,huahuahua...Biaselaa klu dah berumahtangge ni suruh x suruh pun sendiri mau ingatlaa kan...

9) What is about him that you love so much?
Banyak tapi susah aku nak terangkan,yang penting/pasti memang aku sayang kat die,hehe...

10) What is about him that you wish he could change?
Aku rase klu tanye sape2 pun mesti nak pasangannye berubah kepade yang lebih baik,lagipun kite kan manusie biase so mane ade yang betul2 perfect...

11) You will lose your mind and crack your head when he?
Bile die tiade sebab dari dulu pun walau kemane aku pegi mesti bertemankan die x kire jauh atau dekat...

12) You will smile tru your eyes for the whole day when he?
Dapat rasekan yang die betul2 sayang kat aku...

13) Complete below sentences "my love towards my honey is as big as...
Besar sebesar besar besar besar besar besar besar besarnyelaa,hehehe...

1 comment:

Ena Qalinsya said...

adehhhh kombang ati den bang oi.. ni den laie sayang kek ekau ni muaaaaaahhhhhhhhhh