March 7, 2011

Mood belum betul2 stabil.....

Macam biasalaa kan asal lama je x kluarkan post baru mesti kata rindulaa apalaa. Sebenarnya tiap2 ari aku datang jenguk blog ni cuma nak kluarkan post baru tu x berapa nak ada mood sebab akhir2 ni banyak sangat masalah yang melanda diri ini.

Tapi aku bersyukur kehadrat Ilahi kerana masih lagi memberi aku kekuatan untuk terus mengharungi hidup ni walaupun kekadang tu dugaan yang mendatang cukup2 menguji kesabaran aku.

Aku sangat2 berharap dan berdoa kepada Allah semoga akan terus diberi kekuatan dan kesabaran agar segala apa yang aku harapkan akan menjadi kenyataan suatu ari nanti, Amin.......

4 comments:

miloais said...

tu lah...lama uols tak apdet
tak sihat ke????

wish you and your family well...

Ayen Giggs said...

miloais - setakat ni Alhamdulillah sihat.ape2 pun time kasihlaa atas doa uols tu.

makdara TERdiva said...

MDT datang melawat geng :)

semoga sihat disamping keluarga..kalau tak sihat, jgn lupa makan ubat ye..

Ayen Giggs said...

MDT - Time kasih makdara yek sbb dtg melawat.Insyaallah akan dipatuhi nasihat makdara tu,hehe....