October 7, 2008

Aku cuti lagi...

Hahaha...Padanlaa org yg xde keje tu seronok sgt merayap kesane sini. Rupe2nye mmg seronok klu x keje. Org lain kebanyakannye sume dah start keje semlm tp aku arini pun x keje lg. Bkn malas tp mase org lain dah cuti 2,3 ari sblm raye aku masih lg keje smpai sehari seblm raye so amiklaa cuti lebih ckit lepas raye ni. X kemane pun saje je lepak2 kat umah. Blog ni pun dah lame x update smpai ade yg tnye,dah patah jari ke?...Coz mgkin die nengok blog aku ni kejung je,x masuk n3 baru. Biaselaa kan aku ni bknnye blogger tegar mcm sesetengah org tu sepanjang mase blh update blog. Ni pun dlm xde nak buat ape kat umah,smbil2 melayan kerenah anak dare aku yg sorang ni aku cube jgk bukak blog dan jenguk blog kawan2.

Antare aksi2 mengade yg mmg menjadi hebit die. Ape2 pun sekurang2nye ilanglaa ckit kebosanan aku kat umah. Oklaa,Ariossss....

5 comments:

Ena said...

comeinya rupa anak aku pic kedua tu..
cam di edit2 plak gambarnye ihiks..
dok umah ye...jadila surarumah ekekek

Ayen said...

ena - gambo kedue tu die amik sendiri tau x.cantik kan,mcm abahnyelaa pandai amik gambo,hahaha....

Suki Cida said...

hahah jaga anak ke bang?! kuikui... caya la ena! apa lagi... jalannnn2 balik lewat malam... abah ada umah... kasi dia raso sikit...susah jadi mak oooo..

ehem...ehem jangan karaoke lagi... pengsan budak2 tu...

cabuttttt

Ayen said...

cida -
1)ayen ni kan bape mithali,hahaha...
2)nak balik lewat mcmane dah balik keje pun ayen yg pegi amik.
3)pasai karaoke tu cida baru nengok gambo,x dgr lg suare ayen.klu dgr rasenye xleh tidolaa,hahaha...

Suki Cida said...

heheh lupa la puk ena... laki siapa ni dok rajin jaga anak ni?! kakakaka....

larikkkssss 1000 m