October 9, 2008

Keje gile...

Punyelaa xde kejenye nak naik atas,tangge x siap lg so sementare tunggu tu pegi dapur tgk atas meje ade maggi ni...
Sllrrrp kari berapi tuuu. Ape lg is3 aku pun buatlaa aksi mcm dlm tv tu haa....

Tgklaa punye panjang maggi yg die sllrrrp. Mcmane x berapi...

Pelik muke puteri sulung aku tu bile tgk ibu die nak buang tebiat,hahaha....

Klu dlm tv tu die hembus punyelaa kuat tp is3 aku ni relax je mcm nak tiup lilin atas kek gayenye kan tp tu pun dah cukup membuatkan tisu tu terbakar,hahaha...Yg buat kiteorg pecah perut campur berdebarnye bile korang ingat?...Mase nak padam api tulaa,hahaha....Puas tiup2 xnak padam,makin besar lg ade api tu. Puteri2ku yg due org tu kelam kabut lari. Dlm kpale aku ni pikir nak letak bawah paip je tp on de way ke sinki aku gune kepakaran yg ade akhirnye api tu padam. Fuuhhhh lege rasenye,Syukur Alhamdulillah. Klu x,x pasal2 abih sekotak tisu. Gile betullaa...

6 comments:

Ena said...

wakakakakakakak
wakakakakakakak
wakakakakakakak
adoiii pecah prot tawa sowang2 depan pc ni...bayangkan pe yg jadik smlm wakakakakak

Suki Cida said...

ya ampunnnn... giloz la korg ni... kuikui... awat tak sembur muka ena dengan pemadam api... tak lengkap tu... aahaah... tapi menjadi la... bagus la korg ni...

Ena said...

cida...
mula nak wat gak tapi si Adik dah melalak menangis masa tu sbb takut tgk kitaorg kalut pasai api tu wakakakaka

Lina said...

apakejadahnye korang ni... tp rasanya tak complete lg lar... scene kene penyembur api tu takde hahaha... cuak jugak korang ek bile anak panik... itular buat lg aksi 18sg depan anak...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

Ya Allah kak ena..makan maggie...tak ingat donia....muehehheh dah la makan tak ajak...kantoi sudah...muehehhe...

siap berapi lagi..memang keje gile nama nyer nih..kekkekeke....

Ayen said...

yanie - kekadang tu kene ade gile2 jgk dlm idup berumahtangge ni yanie,baru seronok.hahaha...