May 13, 2009

Bola punye pasal...

Baru2 ni mase separuh akhir piale Liga Juare2 antare Man U vs Arsenal adelaa member aku ni ajak aku bertaruh. Die kabo klu Man U menang die akan blanje aku tp klu sebaliknye aku kene blanje die. Aku pun ape lagi,beress je. Bile tibe arinye nahh ko,Man U - 3 Arsenal - 1.Hahaha...makan freelaa aku. Kebetulan plk ari yang die nak blanje tu aku cuti tp oleh kerane kite ni kan sebagai manusie so kenelaa pegang pade janji,aku pun pegilaa.ekekeke...

Pergghhh...Best betul dapat makan free,hehe...Klu ikutkan sebenarnye die kabo makan kat Mc D,last2 die tepon kabo kat Pizza plk. Aku mane2 pun boleh blake janji makan,hahaha...


Bukan dieorg ni yang blanje,dieorg ni watak sampingan je. Bak2 makan mesti ade muke2 ni,ekekeke...

Aiikk...ade jgk is3 aku ni. Dalam blog die,makan. Dalam blog aku pun die makan jgk.Huh!!..Is3 aku kebetulan waktu rehat,tu yang ikut jgk tu tapi yang die makan bayo sendiri.
*Nota kaki;- Orang yang blanje ni xde dalam gambo coz die xnak glamer,'low profilelaa kononnye'..ihiks.

2 comments:

Ena said...

sedey plak ayat last u.. yg ist3 u makan bayo sdiri? hukhukhuk.. tak patutnye laki.. patutnye tulis la 'yg ist3 aku makan, aku yg bayokan' huhuhuu

Ayen said...

Hahaha...Xpelaa janji xlaa nampak sgt kite ni teruk kan,ihiks..