September 11, 2009

Berbuke makan ni je...

Semalam sebenarnye Ari Ulangtaun mak mentue aku. Ingatkan macam biaselaa nak beli kek untuk die pastu celebratelaa mase berbuke tapi die awal2 lagi dah cakap xyahlaa beli kek. Pikir punye pikir last2 die cakap nak mende ni.....

Aku ni sebagai menantu 'mithali',hehe...(konon2nye..) menunaikanlaa hasrat dan keinginannye itu.

Aku beli yang kecik satu...


Yang beso satu...

Pastu kepak ayam ni haa...Make menu ni jelaa berbuke kiteorg semalam.

4 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

fuh makan pizza..
sangat lazat n mabeles.....

neezareef said...

ni kompom apak sama anak2 jew makan..klu ibu dia mkn gak..x tau la aku..

Ayen said...

Sangat best,lazat dan mengenyangkan tambah plk dah lame x makan kan,hehe..

Ayen said...

Neeza - Apak ngan anak2 dah semestinye.Sape cakap ibu die x makan,x byk pun rase mesti kene.hehe...