November 11, 2009

Bertuah jugak aku...

Sambungan dari n3 aku semalam pasal Annual Dinner kat Hotel Vistana. Alhamdulillah malam semalam boleh dkire bertuahlaa aku ni sebab nombor aku naik,hehe... Sebelum2 ni jarang sangat dapat klu cabutan bertuah ni. Gambo mase majlis berlangsung xde sebab aku x berkesempatan nak ambik. Yang sempat aku ambik gambo hadiah yang aku dapat ni jelaa,hahaha...

Hadiah ni untuk nombor bertuah aku...

Ni bende kat dalamnye...

Ni pulak hadiah sempene dapat anak pertame kat tempat keje sekarang. Bukan aku sorang yang dapat,ramai lagi.

Name lagi hadiah untuk anak,ni laa bendenye...

1 comment:

neezareef said...

fuyooo dpt kuali...abes la ko ena masak koo tetiappp harii..

requesttt je ayenn..requestt