November 3, 2009

Janganlaa lampu kalimantang naik arge pasni...

Gambo ni drakam sewaktu aku dan isteri on de way ke tempat keje selepas anto anak ke umah mak aku. Mase follow belakang keta ni kiteorg terperasan lampu yang die pasang kat belakang keta die tu haa. Terus aku suruh isteri aku snap gambonye,maklumlaa paparazi katekan,wakakaka... Bukan lampu bulat merah tu,yang panjang kat atas tu. Xtaulaa betul ke x lampu kalimantang tapi rupenye memang sebijilaa lampu tu,hehe... Bile biase kaler putih tapi bile die tekan brek lampu tu jadi kaler merah,kire2 canggihlaa pade die konon2nye,ihiks... Atau pun kite pikir positiflaa kan mungkin selain untuk keta die nampak cantik,die boleh jugak gune lampu tu bile umah die terputus bekalan elektrik,betul x?..Hahahaha... Ape2 pun terpulang pade diri masing2laa,name lagi keta masing2 kan cume klu pade keta aku korang nak bagi rm100 pun aku rase aku xkan buat,hehe.....

6 comments:

Ena Qalinsya said...

buat kelako ke? nak ketawa ni :-"

Ayen said...

Ena - Terpulanglaa atas masing2 klu rase kelako,ketawelaa tapi klu rase x kelako nak ketawe jgk pun boleh ketawe,huahuahua...

neezareef said...

x agak2..geli aku nengoknyerr...

Ayen said...

Neeza - Cubelaa buat kat keta awk,kite tgk lawo ke x.huahuahua....

Lina said...

hahaha lampu tu nak kasi warning kat org blakg klu x nmpak jg bile aku brek nanti mmg nahaslah korang wahahahaha

Ayen said...

Lina - Mungkinlaa kot,hehe...