July 12, 2008

Kenape..

Aku pelik btllaa yek kekadang tu bile dpikir2kn kenapelaa manusia ni x penah nak puas dgn ape die ade.Cthnye aku sndirilaa...Psl handphone..Klu nak dkirelaa dr aku mule pandai gune handphone dulu smpailaa skrg ni rasenye dah x terkire brape puluh handphone yg dah aku beli n tuko.Beli baru,puas..tuko,beli baru,puas..tuko.Yg terbaru skrg ni(tu gambo kat atas tu)sony ericsson & pda o2...Masalah yg bermain dlm kpale aku skrg ni ialah kejap aku rase nak jual o2 ni,kejap aku rase sayang plk...So aku arap sgt sape2 yg bace blog aku ni blh bg pendpt masing2 agar masalah aku ni dpt dsetelkan..

1 comment:

E-na said...

saya sarankan TUKO jek tapi make sure untuk bini terchienta tukola skali ahaks...