March 6, 2009

Bestnye cuti...

Klu ikutkan arini aku dah mule keje selepas lame berehat tapi bile tiap kali aku/member aku tepon n tnye bile start keje,aku kabo ari jumaat,dieorg sumenye cakap alang2 baik sambung lagi satu ari n mule keje minggu depan. Aku pun ape lagi mende dah lame sangat berehat kat umah,syok pun dah mule menggile dlm diri ni terus aku tepon skolah bgtau aku sambung cuti lagi satu ari n mule keje minggu depan. Kepade kawan2 aku kat skolah tu minggu depan kite jumpe ok,sebenarnye aku rindu sesangat kat member2 tempat keje tp nak wat camne kan cuti n lepak kat umah lagi best,hahaha....

4 comments:

Noraslawatiah mohamad said...

haaah!dop la lelama kat umah tuh..jgn lupe lak jln nak dtg keje nati..Pas2 asah-asah la telinga tuh...Kerja byk menanti...padan muka yen..

Ayen said...

watie - Nape nak kene asah telinge tie,keje yg menanti tu kene wat ngan telinge ke?..hahaha...

Ena said...

windu kat member2 atau windu kat kakak muahaha..

ken kat umah jangan lupa jemur, angkat dan lipat ye bang.. best gak kan awk jd Mr. Mama muahaha

Noraslawatiah mohamad said...

haah..nati tadah la elinga tuh dengar mak bebel berceloteh..ha ha ha