August 20, 2009

Penuhi permintaan kawan2...

Klu ikutkan aku belum bersedie lagi nak tunjuk gambo puteri ketige ku ini tapi dsebabkan ade kawan2 yang masuk kat ruangan komen dan mintak d tunjukkan gambonye so aku tunjukkanlaa jgk. Sume ni bukan ape cume puteri ketige ku ni pemalu ckit orangnye,hehe...Klu korang x caye tengok gambo die kat bawah ni haa...

Mase aku ambik ni die tengah tido oklaa tapi...

Haa yang ni kebetulan mase aku nak ambik die tersedar,terus die nak tutup die punye muke.hahaha...Aku harap korang sume berpuas ati...

12 comments:

ninie said...

wah tahniah.. comelnya baby baru tu...harap baby sihat ngan maknya sekali

Suki Cida said...

semangatnya... berapa kg ni??? comel... tahniah anyway

jalilah_jy said...

comelll macam akak2 dia juga niii..tapi dah besar nanti dia nak iut sapa?? badan along ke badan angah..harap2 sedang2 ....adilkan heheh...takut tol akak dengar ena ceta hal dia masa operate tuuu... ALLAH SWT telah selamatkan kedua beranak ni...semoga kalian bahagia dgn kedtgan org ke 3 niii.. hikhik bukan org ke 3 yg lagi satuuu...
jaga ena baik2 jaga makan minum dan pantang larang yg lain supaya sihat sejahtera...aminnn

Ayen said...

ninie - Time kasih dan itulaa harapan saye moge kedue2nye sihat,Amin...

Ayen said...

Suki Cida - Xdelaa besar sgt,2.95 kg je...

Ayen said...

mama keramat - Besar nanti ikut badan sapa?Klu boleh badan abahnyelaa,maintain.hehe...Time kasihlaa atas segale nasihat,InsyaAllah akan dturuti segale pantang larang tu...

Lina said...

wahhh cam dah beso dah tdo heheh... cam muka si farisya

neezareef said...

tahniah en ayen..dah ade 3 org pu3...

nk jaga anak ppn bkn sng kan..tp x pe..semoga menjadi bapa mithali..amin..

btw..nk ucapkan slmt berpuasa dan maaf zahir dan batin spjg kita berblog ni ya..

kem salam ena

hannah yunos said...

Ya Allah..divanya baby u.ahahaha...so cute..sgt pandai pose.mesti best raya ni kan,ada baby baru:)

Ayen said...

Lina - Sebiji mengikut abahnye mmg dari kecik dah pandai bergaye,hehe...

Ayen said...

Neeza - Time kasih.Xtaulaa plk mane senang jage,anak lelaki ke pompuan coz saye sumenye pompuan tp stakat ni anak2 saye Alhamdulillah senang djage,hehe...Saye jgk mohon maaf andai ade salah n silap...

Ayen said...

Hannah - Syukur Alhamdulillah d atas kurniaannye...