April 23, 2009

Lakse kak mah...

Lame betul dah aku x pekene lakse kak mah ni. Sejak aku bedah appendiks baru2 ni terus berenti makan lakse coz ade sorang kawan aku ckp klu bedah,lakse mmg cukup2 pantang. Pantang makan bukan pantang tengok,ekekeke...So pas balik keje baru2 ni aku pun ajaklaa isteri aku pegi makan lakse kat gerai kak mah ni. Lepas gian,hahaha...

Aiikkk...sape yang nak lepas gian ni?.. Smpai due mangkuk skali ke isteri aku ni,biar betul...Xlaa sebenarnye tu aku punyelaa. Mangkuk kedue,ekekeke...

Mule2 abihkan yang ni dulu pastu barulaa yang tu plk. Aku biaselaa klu lakse kak mah ni mesti pesan due mangkuk skaligus baru puas. Pade aku lakse die mmg sedap. Kekadang tu anak2 die yang x penah amik order mesti tercengang2 coz peliklaa dtg berdue tp order tige mangkuk,hahaha...Ape2 pun bile dah pekene lakse tu,pergghhh...Puasss.

1 comment:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

tu dia kak ena belasah laksa..

hahahha tak pandang kiri kanan dah...

(^_^)

♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣