April 15, 2009

Ok ke x ok...

Ok x header terbaru aku ni?.. Pade aku mmg betul2 aku puas ati. Korang aku x taulaa,mungkin peminat2 Liverpool,Chelsea dan Arsenal cakap x cantek kan,hahaha... X kisahlaa janji pade aku ni adelah yg tercantek pernah dhasilkan. Tp sebenarnye aku ingin mengucapkan ribuan terime kasih buat isteri aku coz dielaa yg banyak membantu serte mengajar aku dalam menghasilkan header ni. Buat peminat Liverpool,jangan plk kerane header aku ni smpai korang xnak jenguk blog aku dah lepas ni yek,hahaha...

3 comments:

Ena said...

membantu serte mengajar aku <--- hmm len mcm jek ayat tu kan.. bukan istri u yg tlg watkan ke :-"

Suki Cida said...

uhhh blog paling buruk... hahahah kalau nampak je lambang tu macam panasssss gitu la... biasalah org suci masuk blog devil ni jadi tak serasi sikit...wakakaka... oklah gurau je... you will never walk alone ok!

Ayen said...

Ena - Hahaha...X boleh langsung nak cover2 ckit,ekekeke.Sengal...

Sukicida - Sejak perang psl bola ni,komen2 dari sukicida selalu buat saye sakit perut ketawe,hahaha....