June 23, 2009

Mee calong...

Petang semlm mak mentue aku ajak makan kat luar coz die nak makan mee calong. Lepas ambik isteri aku kat tempat keje die terus pegi. Yang jadi masalahnye aku xtau tempatnye coz mee calong tu bukan peberet aku. Nak x nak aku teponlaa kwn aku yang duk kat beserah(anggerikrimba mesti kenal punye,hehe..),katenye kat depan petronas sebelum masuk ke PMC. Aku yang x puas ati konon2nye takut ade lagi tempat lain call member yang sorang lagi tapi x jawab. Call laa pulak makcik sorang ni,die pun kate tempat yang same. Sume cakap kat situ,sedap ke?Cubelaa...

Dapatlaa mak mentue aku mee calongnye...


Aku makan rojak mee je. Xdelaa kick sangat,biase je pade aku...


Adik pulak tengok maktok die makan mee calong,die pun nak jugak. Bukan nak mee tu tapi nak kuahnye je...


Kakak order makanan peberet dielaa,mee goreng tapi x abih pun coz tengok adik sedap sangat sedut kuah mee calong. Die pun tumpang jugaklaa. Yang abih kan mee die sape lagi,akulaa.ihiks..

Isteri aku minum je coz katenye kenyang kat tempat keje dah makan,member2 belanje. Maklumlaa ari last pasni bertuko ke tempat baru pulak. Tahniahlaa sayang...Moge gembire kat tempat keje baru.

2 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

mcm sedap jer mee calong tu....
pic kak ena mana?
hehhehe

Ayen said...

Yanie - Xtaulaa nak cakap sedap ke x tp rasenye biase je.Kak ena tgh ckp phone so amik pic air die jelaa,hehe..