July 28, 2009

Buat macam kat umah plk...

Hujung minggu lepas,aku bace iklan dalam paper ade susu dutch lady murah kat giant. Ape lagi kebetulan plk susu anak2 aku dah abih. Memule nak pegi ari sabtu,oleh kerane banyak pogrem sampai x terkejo n lewat sangat,anak2 plk dah tido so ambik keputusan balik umah terus. Esok jelaa pegi aku cakap kat isteri aku. Malam tu kebetulan lagi mak mentue aku ajak pegi ke pasar tani pagi esoknye,aku cakap eloklaa pas pegi pasar tani kite singgah terus kat giant. Isteri aku cakap ok jugak gitu. Sampai masenye pegilaa kiteorg ni. Rupe2nye mmg seronok pegi mase2 pasaraye baru bukak ni coz orang x ramai lagi,x serabut n nak membeli pun senang.



Punyelaa xde orang sampaikan anak2 aku boleh main macam kat umah sendiri pulak. Tengok jelaa aksi kakak tu haa...


Sambil2 kiteorg sarapan pagi kat situ,isteri aku ni pulak siap boleh suap nasi lagi kat anak2.

4 comments:

Ena Qaisya said...

mithalinye wife u hahahaha

Ayen said...

ena - Haaa...yolaa tuuu,hahaha..

Lina said...

patutlar xde memuji lgsung ke bini smpai bini lak kene puji diri sndiri heheheh

Ayen said...

Lina - Ade pujinye,xkanlaa x puji langsung tp xnak tunjuk kat sini nantikan awk meluat pulak,hahaha...