July 28, 2009

Dapat jgk akhirnye...

Memule nak bagi mase perhimpunan ari senin minggu lepas,aku plk cuti pastu ade beberape org lagi yg xde. Tunde ke perhimpunan ari rabu,bos kelab staf pulak ade keje kat skolah luar. X jadi lagi. Selepas beberape ari tertangguh nak bagi akhirnye kat perhimpunan pagi semalam dapat jugak piale ni.

Xdelaa besar sangat tapi sekurang2nye bolehlaa dbuat kenangan kan...

Pertandingan Bowling Smart 2009,anjuran Kelab Staf Smart.
NAIB JOHAN
(Lelaki)
W/pun sedikit kecewe coz due game awal aku mendahului tapi mase game terakhir tu tetibe je mamat sorang ni menjadi pulak permainan die,huhuhu...Dapat nombor due ni pun kene kutuk jgk ngan dieorg kononnye aku ni bawak bola sendiri tp x dapat jadi juare,cilakak betullaa dieorg ni.hehe...Dieorg xtau aku saje je tu,hahaha...

9 comments:

cucu atok said...

sabo bro....... tahun dpn cuba lg....... huhuhu

cucu atok said...

sabo bro........ tahun dpn cuba lagi....hahahha

Ena Qaisya said...

terornye dia men.. score 3games tu capai 600mata tak? ekekeke

ikiqzana said...

taniah le bro.. bila kita nk lawan plak...hehehe..

<< s| tED| >> said...

bila pnak dapat johan ni??

Ayen said...

cucu atok - Sebab sabolaa ni klu x dieorg yg kutuk tu,bola boling dlm mulutlaa jwbnye,hahaha...

Ayen said...

Ena - Aritu x brape menjadi,klu x biasenye 3 game dalam 700 mate lebih,hehe...

Ayen said...

ikiqzana - Time kasih...Beress cakap je n kat mane kite nak lawan,x sabo ni.ihiks..

Ayen said...

tED - InsyaAllah klu main skali lagi pasti akan dapat johan,hehe..