August 5, 2008

Langkawi...

Rombongan pengawas Smart...

Inilaa die model minyak gamat pulau langkawi...

Berade pade ketinggian 710 meter d atas gunung mat cincang,tmpat keta kabel. Dr atas ni kite blh tgk betape indah n cantiknye alam ciptaan Allah...

Smpat lg bergambo seblm naik bot pisang tu. Aku punye jaket elok2 je tp cube tgk yg sblh aku tu sian btl gayenye mcm x brape nak muat je.Ek elleeh..yg sorang lg tu dgr cite x tau berenang tp eksen,org pakai die x pakai.Hahaha...Sbnrnye jaket x cukup so kene t'gu lps org gunelaa...


Mase br nak berlps,suke sgt masing2. X smpai 5 min bot ni terbalik...Juragan bot yg duk kat dpn (abg nomi) ckp d sebabkn yg due org kat blkg skali tu (abg min n abg rie),berat sgt katenye.Hahaha...

Aku ni sbnrnye nak kate ensem tu mmg xdelaa tp ramai anak2 dare yg nak bergambo ngan aku.Xkan aku sorang je,lemas mcm ni so aku ajaklaa cikgu rosli join skali.Hahaha...

Dlm bas on the way ke pekan kuah. Bknnye xde kusi kosong tp saje nak duk kat ctu... Sblm blk sementare tunggu feri smpat lg posing berlatarblkgkan burung lang. Pdhal sblm ni dah pegi n dah posing btl2 kat burung lang tu tp xpelaakan...X salah pun.
Dalam feri...

Kecik bkn sebrg kecik aku ni. Tgklaa punye garang singe tu tp aku relax je duk posing kat tepi die...

Ni kat muzium padi negeri kedah,on the way blk Kuantan. Cantik n cukup menarik...


2 comments:

Anonymous said...

eee perasannye dia 2. camner leh ensem sgt. ramai peminat konon. hehehe

naniz said...

mamat pakai baju ijau ni memang le kuat perasan orgnye. hehehe
jgn mare