August 8, 2008

Malaysia Book Of Record

Klu dulu kite penah dgr kat radio,penah tgk kat tv n penah bace kat paper yg due org penyampai radio hot fm iaitu faizal ismail n fara fauzana mengelilingi malaysia ke dr mane ke mane ke aku dah lupe,dgn menaiki basikal tp ape yg aku nak tunjuk kali ni ialah due beradik yg masih kecil menaiki motor mengelilingi malaysia dlm mase 3 ari je.Hahaha...

Nak tau orgnye?..



Inilah die due beradik tu.....





1 comment:

Ena said...

wakakakak
gambar ketiga adik tu cam minah rempit jek..
ooOoo gambar ni la kakak beria2 nak tunjuk tu hehehe