September 26, 2008

Aduhaaiii lewat...

Xtaulaa nape arini aku serbe serbi lewat. Mule dgn malam semlm biasenye aku ni tido klu jam x cecah pkl 12/12.30tgh mlm mate ni mmg x reti nak pejam tp mlm semlm xtau nape tgh asyik tgk rancangan kegemaran aku,ape lg gustilaa. Pastu tetibe je rase nak tgk smbil baring,konon2nye...Tibe2 je sedar x sedar tgk jam dah pkl 4 pagi,Ya Allah..ape lg cepat2laa aku naik tido kat bilik plk. Aku ni biasenye bangun sahur pkl 4.45 pg. Pikir2 blh lg ni tido dlm 45 minit. Last2 ape,dgn is3 aku sendiri pun pkl 5.20 pg baru terjage. Punyelaa kelam kabut turun bwh smpatlaa aku mkn 3,4 suap. Is3 aku minum air je. Nak jd cite naik atas tido smule pdhal klu nak ikutkan time aku bersiap nak pegi keje kebiasaannye dlm pkl 6 so x sampai setengah jam je lg tp blh lg nak tido w/pun sekejap,gile betullaa. Klu dah tido ape lg,naahhh kau....tgk jam dah pkl 7 pg. Tollooooggg...Aku ni msk keje pkl 7.30 pg,mampusss...Akhirnye arini aku smpai kat skolah pkl 7.55 pg. SORILAA PUAN PENGETUE yek. X sengaje,hahaha...

4 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

BRO AYEN...

yer ler...cek orang aloq staq
awat..ingat cek orang penang anak mami ka?

he he he

hah..tu la...main buih lagi...kekkekek

Ena said...

tula...
lenkali kalo nak sambung tdo bleh tapi 'sila dok jauh sket ek' :-"

Ayen said...

yanie - ambooii2 yanie perli nampak.yelaa skali pandang mmg macam anak mami tp due kali pandang macam anak mak yanie,hahaha...

Ayen said...

ena - dah klu panas blhlaa jauh2 ckit masalahnye ni tgh sejuk,hahaha...