September 8, 2008

Bekas Bikers...

Kah..kah..kah..kah..kah....Fuyooo bekas bikers tuuu...Kenapeee,x pecaye ke?..hahaha....
Xdelaa ni sebenarnye motor baru member aku. Baru ambik kat kl. Akulaa org pertame antare member die yg naik/tgk dulu. Naik jelaa,nak beli x mampu...Klu sblm ni bile die kuar dlm blog aku mesti ade yg ketawe tgk die tp die ni bkn calang2 org beb...Nak tau tuan punye motor ni?..
v
v
v
v
v
v
jeng..jeng..jeng..
v
v
v
Ni baru smpai dr kl pastu kebetulan jmpe aku..Perrgghhh segak gile kwn aku ni dgn jaketnye,sarung tgnnye,kasutnye pendek kate lengkap maklumlaa bekas bikers...

Tp bile buke je helmet,aduuuhhhh...dah kurang ckitlaa rmbutnye,hahaha...maklumlaa umur dah meningkat tp ape2 pun still ensemlaa bro...
Mase ni mude trang tang tang. Ensem bebbb,rebutan wanita katenye. Ni motor lamenye,cbr 600cc.
Perarakan motor besar mase sambutan ari merdeka dlm taun 90an...

4 comments:

Azlina Binti Mohamed Yasin said...

bole x nak tau moto ape tu... ingat nak suh krol beli lar... ;-)

Ena said...

amboii lina..
beragas tu ekekeke

Anonymous said...

eeehhhh.... ngaper lak tutup kaki 2 ;P

Ayen said...

tutup aurat daaa....