September 25, 2008

Berjaye akhirnye...

Dah lame aku memikir mcmane nak buat slideshow kat blog aku ni. Beberape kali aku cube buat tp x menjadi jgk. Nak menjadi mcmane,aku ni bknnye expert sgt dlm selok belok komputer ni,hahaha...tp oleh kerane lame dah cube tetap x boleh,terpakselaa aku menebalkan muke yg dah tebal ni mengimport seorang tenage pengajar untuk mengajar aku care2 nak buat slideshow tu. Aduuhhh malunye rase mende senang mcm tu pun nak kene ajar,hahaha...Tenage pengajar tu jauh aku import,nun dr negare matehari terbit(Jepun). Namenye cik Sukicida,hahaha...jgn marah haaa. Setelah puas die ngajo aku yg nak kate slow x slowlaa cume lambat ckit je,hahaha...Akhirnye berjaye jgk aku dpt ape yg aku nak tu.Yes...

4 comments:

Suki Cida said...

ayen- ok...hehehe sekarang dah leh tido lena yek...tak yah ghiso pasal slideshow...

Tak baik merendah diri..kalau tak tahu kita bertanya... kalau tak sampai bila pun tak tahu,kan?

Pasal YM... cida dah tahu... tapi cida buat tak leh pulak... tak tahu ler kenapa... mungkin kat opis ni problem ler

Ena said...

takkan tima kasih jek koooot...
atleast kena banjer kan cida kan ngehngehngeh

Suki Cida said...

ena- cadangan yang baik tuh... kuikuikui... alah benda simple la... kalau cida tak ajar pun org lain ajar sama je... no problem... nanti mana tau ayen dengan ena lak bantu...kan..kan..kan

Ayen said...

ena n cida - betul tu,hahaha...