September 26, 2008

X serik2...

Sejak kebelakangan ni byk sangat dah aku dengar cite pasal org pompuan kite ni x kirelaa remaje ke dewase ke yg dlarikan/dtipu. Dalam taun ni saje dah brape kes yg kuar paper kene bwk lari ke indon. Yg aku pelik tu 'power' sangat ke ayat mat indon tu smpai ramai sangat yg blh tergode. Ke negare lain pun ade tp xlaa byk sgt kan. Kebykkan yg jadi mangse tu atas alasan cinte,sayang,..aduuhh toloooggglaaa menyampah aku mendengarnye. Masalahnye last2 menyusahkan kuarge jugak. So bile dah jadi gini,cinte itu butekah atau hati mereke yg bute?...Jawab sendirilaa.

*Nota kaki := Ape yg aku cakap ni cume sebagai peringatan utk aku sendiri dan jugak kawan2 yg terbace blog aku ni terutame yg masih bujang tu,hahaha....(gelak2 jgk tp pikir2kanlaa demi kebaikan diri,kuarge dan mase depan yg cemerlang,gemilang dan terbilang...)

1 comment:

Ena said...

adeehhh
ade gak NOTA KAKI tu
:-":-":-"