December 11, 2010

Test kamera baru...

Baru2 ni kan aku ada kabo yang aku beli kamera ni. Dah beli mahal2 xkan nak letak dalam almari je kan. Bila dah ada tu apa lagi teruslaa aku belajar cara2 nak guna dan nengok mcmana dia punya kualiti gambo apa semua. Setakat ni aku belajar ngan bos aku kat tempat kerja. Dia ni boleh dikatakan pakarlaa dalam bidang ni sebab dah main ngan kamera ni berbelas/berpuluh tahun dah.

Untuk permulaan ni aku belajar ambik gambo secara rambang dulu. Sebenonya banyak dah gambo yang ambik tapi pada aku ambik guna kamera ni tapi yang aku nak tunjuk ni ialah antara gambo2 yang aku rasa cantik ckitlaa pada mata aku. Mata korang aku xtaulaa cantik ke x. Gambo2 tu ada kat bawah, klu korang nak nengok korang nengoklaa sendiri....

Mcmana ok x?... Kira oklaa tu kan nama lagi baru belajar,hehehe.....

12 comments:

Anisa Hang Tuah said...

wwooahh
smart & sharp
(:

Ayen Giggs said...

Anisa - Ye ke ni?...Time kasihlaa yek,hehe...

MiLanGurLz said...

smart la gamb0 dye~ heee!

Watie Abd Rahman said...

fuyooohhh... sy lame nk beli tau ayen. xde rejeki tpijak lg la.. hehe. santek la gmbo2 tuh. part bdk2 lompat tu santek kan! x goyang pon.. ate, udah kamera mahal kannnn ;)

Ayen Giggs said...

MiLanGurLz - Tengoklaa sape pulak yg ngambiknye,hahaha....(gurau jelaa).

Ayen Giggs said...

Watie - Mmg puas atilaa gune kamera ni sbb die blh ejas dr terang nak buat gelap dan sebaliknye usahkan yg melompat,kipas yg tgh berpusing laju pun blh jd berenti.Alaaa insyaallah nanti dapatlaa kak watie beli kamera tu.

MiLanGurLz said...

AIYAK!!! HAHAHAHAHAHAH ^_^
NATI LEH LER JADIK CAMERAMAN KAT SKOLAH YE TAON DPAN ^_^

Ayen Giggs said...

MiLanGurLz - Ikutkan memang dah lame kene jadi sebenonye tp malulaa,hehe....

MiLanGurLz said...

huish... lpas nie bleh ler sign k0ntrak kat smart tu yekkk ^_^

ummi nia said...

bila la nk dpt dslr mcm nie??

Ayen Giggs said...

MiLan - Harap2 masin mulut milan jadi sungguh,Alhamdulillah......

Ayen Giggs said...

ummi nia - Insyaallah nanti dapatlaa tu.....