January 21, 2011

Lancar dan tak kembang...

Masa aku duk tengah pikir2 sambil termenung2 ayam(ada ke termenung ayam?hehehe....) mcmana nak buat stok lab aku yang tak start lagi ni, lalulaa sorang cina dengan beg besonya depan lab aku.

Dia nengok aku sambil senyum, angkat tangan aku pun balaslaa balik. Tak lama lepas tu dia singgah kat lab aku. Aku nengok kat tangan dia ada pen ngan kertas.

Ingatkan datang nak tanya pasal apa, rupa2nya salesman laa....

Dia cakap pen ni bagus(biasalaa kan ayat salesman) lancar bila menulis dan dakwat tak kembang walaupun kena air. Lepas aku cuba conteng sana dan conteng sini terus aku setuju nak beli sebab memang oklaa pen ni.

Dalam plastik tu ada 2 batang kaler itam, sebatang merah, sebatang biru pastu ada pulak percuma 2 batang ball pen kaler biru dan itam. Harganya Rm 10....

2 comments:

miloais said...

pesal dkwat tinggal sikit tuh????

Ayen Giggs said...

miloais - Xdelaa memang dakwat die banyak tulaa,ihiks.....